Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock slippers

Birkenstock slippers


Birkenstock slippers zijn er in allerlei gave kleuren en modellen. Ze zien er hip en trendy uit en zitten ook nog eens zeer comfortabel. In tegenstelling tot de meeste slippers hebben Birkenstock slippers een goed voetbed zodat u zonder dat u last van uw voeten krijgt er lange stukken op kunt lopen. Onderstaande slippers van Birkenstock zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U kunt de filter aan de linkerkant gebruiken om te selecteren op bijvoorbeeld kleur, prijs of schoenmaat zodat u alleen de Birkenstock slippers ziet die aan uw wensen voldoen.

Slippers Birkenstock

De slippers van Birkenstock staan bekend om het goede voetbed maar zijn tegenwoordig ook een heus mode item waarmee je gezien wilt worden. De nieuwste collectie bestaat uit veel verschillende modellen in verscheidene kleuren zodat u vrijwel zeker een Birkenstock slipper kunt vinden die u mooi vindt.

Birkenstock Gizeh

De Birkenstock Gizeh is een zeer populaire slipper van Birkenstock. Het is een teenslipper met een brede band. De band is voorzien van een verstelbare gesp. De Birkenstock Gizeh is tegenwoordig verkrijgbaar in vele kleuren en geschikt voor dames, heren en kinderen. De Gizeh slipper is ook verkrijgbaar in de plastic variant. Kies dan voor de Birkenstock Gizeh EVA, ideaal voor een dagje strand!

Birkenstock Madrid

De Birkenstock Madrid is een handige instap slipper met een bandje over de voet. Het bandje is voorzien van een gesp waarmee je de slipper kunt verstellen. U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren en de slipper is ook verkrijgbaar in de rubberen variant.

Birkenstock Ramses

De Birkenstock Ramses is een teenslipper die geschikt is voor dames en heren. De slipper heeft een breed en ergonomisch voetbed dat erg comfortabel loopt. De Birkenstock Ramses is verkrijgbaar in veel kleuren, kies bijvoorbeeld voor zwarte Birkenstocks of een bruine of blauwe variant.

Verder is er nog een uitgebreide collectie van de volgende series:

  • Birkenstock Arizona

  • Birkenstock Mayari

  • Birkenstock Boston

  • Birkenstock Florida

  • Birkenstock EVA

  • Birkenstock Rio

  • Birkenstock Milano