-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Open / Gesloten Hiel
Prijs
Levertijd
Korting

Hot Potatoes

alle producten van Hot Potatoes

Hot Potatoes vindt de zin "Ga uit je comfortzone" maar niks en heeft een nieuwe filosofie bedacht. Hot Potatoes nodigt u juist uit om in uw comfortzone te blijven met haar unieke, leuke en comfortabele pantoffels. Met Hot Potatoes kunt u genieten van lekker niets doen. De pantoffels zijn gemaakt van uitermate goede kwaliteit zodat ze u ze lange tijd kunt gebruiken. De pantoffels zijn bovendien versierd met leuke prints, die zorgen voor een vrolijk gevoel.

Hot Potatoes Pantoffels

Hot Potatoes is opgericht door Gioseppo 2017. Het merk wilde met Hot Potatoes een nieuwe persoonlijkheid en filosofie creëren. Dit is goed te zien in de leuke thematische printjes op de pantoffels. Op Schoenfashion vindt u allerlei verschillende uitvoeringen van het merk. Zo zijn de pantoffels niet alleen in verschillende schoenmaten beschikbaar, maar ook in veel verschillende kleuren. De pantoffels zijn gemaakt van super kwaliteit zodat ze lang meegaan. Met Hot Potatoes kunt u genieten van lekker niets doen.

Hot Potatoes Sloffen

Hot Potatoes maakt sloffen met ieder een creatief uiterlijk. Hierdoor heeft iedere slof zijn eigen identiteit en loopt u er altijd hip bij thuis. De Hot Potatoes sloffen geven u een uniek aanzien en zitten daarnaast ook heerlijk aan uw voeten. De sloffen zijn van hoge kwaliteit, hebben uitneembare zooltjes en kunnen ook in de was. Hierdoor kunt u lang genieten van de sloffen. Met sloffen van Hot Potatoes kunt u pas echt genieten.