-
-
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Sneakers Heren

Sneakers mogen eigenlijk niet ontbreken in uw eigen collectie schoenen. Ook voor heren is een sneaker een echte must-have. Naast het feit dat ze erg trendy zijn, zijn ze ook erg comfortabel. Een sneaker kan door heren het hele jaar door gedragen worden. Draag ze onder een spijkerbroek, chino of onder een korte broek. Voor elke outfit is wel een juiste paar heren sneakers te vinden. Heeft u bepaalde wensen of eisen waar uw sneakers aan moeten voldoen? Maak dan gebruik van de filter aan de linkerkant van deze pagina. Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie en om uw nieuwe paar sneakers direct online te kopen.

Witte sneakers heren

Elke man hoort een paar witte sneakers te hebben staan in de kast. Sneakers zijn namelijk erg trendy en zeer gemakkelijk te combineren onder iedere outfit. Onder een jeans, chino of een korte broek past een sneaker altijd. De collectie sneakers van Schoenfashion.nl bestaan uit verschillende modellen, van casual tot zeer sportief. Ook vindt u diverse kleuren, waaronder de kleur wit, en maten heren sneakers. Als u bepaalde wensen heeft kunt u deze aangeven in de filter aan de linkerkant van deze pagina. Door op een van de afbeeldingen te klikken kunt u meer lezen of uw gewenste paar sneakers online bestellen.

Zwarte sneakers heren

Zwarte sneakers zijn er voor iedere man een goede investering. De sneakers kunnen gecombineerd worden met vrijwel alle soorten broeken en het geeft daarnaast een sportieve, maar ook zeker stijlvolle look. In ons assortiment worden diverse zwarte sneakers aangeboden door verschillende merken. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw wensen doorvoeren om de selectie te verkleinen.