Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Xsensible dames

Xsensible dames

Met de damesschoenen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Xsensible bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. De schoenen worden ontworpen door een team van talentvolle ontwerpers en de productie vindt plaats in twee state of the art fabrieken in Portugal. Hier worden nieuwe technieken gecombineerd met traditionele waarden en het resultaat vindt u op deze pagina terug: een prachtige collectie damesschoenen inclusief sneakers, wandelschoenen en sandalen.

Xsensible schoenen dames zwart

De damesschoenen van Xsensible zijn ontworpen volgens de stijl van de originele Japanse slipper ''Ippon-ba geta'. Deze houten slipper had een uitstekende balans en liep comfortabel. Xsensible heeft deze kenmerken doorgevoerd in de meeste schoenen van dit kwaliteitsmerk. De schoenen zorgen ook voor voldoende grip en zijn voorzien van een stijlvol design. Hierdoor kunt u de schoenen van Xsensible aan bij iedere wandeling. Het merk heeft ook een uitgebreide collectie zwarte damesschoenen. Gebruik de filters om uw favoriete zwarte schoenen te vinden!

Xsensible schoenen dames wijdte H

Hebt u wat bredere voeten en bent u op zoek naar damesschoenen in wijdtemaat H? Bekijk dan eens de uitgebreide collectie damesschoenen van het kwaliteitsmerk Xsensible! De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zorgen dat u stijlvol voor de dag kunt komen. Daarnaast geniet u van optimaal draag- en loopcomfort en hebt u voldoende ondersteuning en grip tijdens het lopen. Met welk paar schoenen van Xsensible maakt u uw outfit compleet?

Xsensible boots dames

De stijlvolle boots van Xsensible zijn van uitstekende kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De boots zorgen dat u comfortabel kunt lopen en voldoende ondersteuning en grip hebt, oftewel de boots zijn goed voor uw voeten en zelfs uw lichaamshouding. Ontdek alle boots van Xsensible bij Schoenfashion, geniet van optimaal loop- en draagcomfort en creëer de perfecte look!

Xsensible laarzen dames

Het bekende merk Xsensible heeft een uitgebreide collectie laarzen voor dames. De outdoorlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor optimaal comfort, evenwicht, stabiliteit, grip en demping. Ontdek de verschillende modellen bij Schoenfashion en kom stijlvol voor de dag. U hebt geen pijnlijke en vermoeide voeten meer tijdens het dragen en uw lichaamshouding zal verbeteren!