-
-
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Rohde dames

Rohde dames

Het bekende merk Rohde heeft een ruim assortiment aan verschillende schoenen. Het Duitse merk vindt het belangrijk dat alle producten zijn voorzien van kwaliteit en traditie. Deze kernwaardes zijn dan ook goed terug te zien. Op Schoenfashion bieden wij u graag de ruime collectie van dit prachtige merk aan. Voor welke prachtige Rohde schoenen kiest u?

Rohde slippers dames

Rohde heeft een breed assortiment met daarin diverse slippers voor dames. Deze slippers zijn ieder voorzien van een hoge kwaliteit. Door de goede kwaliteit blijven de slippers een langere tijd netjes voor gebruik. Op Schoenfashion bieden wij u graag de uitgebreide collectie slippers aan. De slippers zijn daarnaast ook leverbaar in allerlei kleuren en designs. Zo zit de perfecte slipper er altijd bij voor u.

Rohde pantoffels dames

Heerlijk zachte pantoffels mogen tijdens de koudere dagen zeker niet ontbreken in huis. Door hemels zachte en warme pantoffels aan de voeten, heeft niemand het nog koud. Het Duitse merk Rohde heeft diverse pantoffels in hun brede assortiment zitten die aan alle verwachtingen voldoen. Deze sloffen zijn warm, zacht en zitten zeer comfortabel aan de voeten tijdens het dragen. Daarnaast is de kwaliteit van de pantoffels ook erg goed.