Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bergstein

alle producten van Bergstein
Bergstein is een erg populair merk dat al jaren de perfecte kinderlaarzen maakt. Het merk heeft een uitgebreide collectie regenlaarzen, snowboots en winterlaarzen waarmee uw kind gemakkelijk het slechte weer kan trotseren zonder natte of koude voeten te krijgen. De laarzen zijn namelijk compleet waterdicht en voorzien van een voering die de warmte goed vast kan houden. Door de variatie in het grote assortiment kunt u bovendien eenvoudig de perfecte laars voor uw kind vinden.

Bergstein laarzen

Het merk Bergstein produceert al jaren hoogwaardige kinderlaarzen die met veel plezier worden gedragen. De leuke en trendy designs zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zodat elk kind zijn/haar ideale laars kan uitkiezen. De laarzen zien er bovendien erg mooi uit, zijn heerlijk om te dragen en functioneren als de beste. Water en kou krijgen geen kans om deze laarzen binnen te dringen, waardoor uw kind altijd lekker warme en droge voeten heeft.

Bergstein sloffen

Met de zeer comfortabele sloffen van het merk Bergstein zijn koude voeten verleden tijd. De pantoffels zijn geschikt om thuis te dragen en zijn gemaakt van wol en de zool van vilt. Het fijne aan de stof wol is dat het enorm warm is en uw voeten gaan er niet van zweten omdat wol een goed ademend vermogen heeft. De sloffen zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren. Welke heeft u op het oog?

Gevoerde Bergstein laarsjes

Het merk Bergstein maakt al een lange tijd de meest fijne laarzen. Het merk heeft een uitgebreide collectie met daarin ook gevoerde laarzen die heerlijk warm aan de voeten zitten. Deze gevoerde laarzen zijn perfect voor een lange boswandeling. Door het fijne materiaal en de stof zijn de laarzen ook van hoge kwaliteit. Ontdek snel alle gevoerde laarsjes van Bergstein bij Schoenfashion.