Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Lacoste schoenen

alle producten van LacosteIn 1933 werd het merk Lacoste opgericht door een Fransman genaamd René Lacoste. Deze Franse tennisser koos voor een alligator als logo voor zijn merk. Ruim 80 jaar later is Lacoste uitgegroeid tot een zeer bekend merk dat kleren, schoenen, brillen, riemen en zelfs parfum produceert. Schoenfashion.nl heeft een mooie collectie van Lacoste voor uw samengesteld. Met een product van Lacoste kunt u uitgaan van een zeer hoogstaande kwaliteit. Door de goede kwaliteit en de tijdloze modellen gaan de producten van Lacoste jarenlang mee.

Lacoste schoenen wit

De succesvolle Franse tennisser René Lacoste richtte in 1933 het merk Lacoste op. Het logo van dit merk, een lachende krokodil, verwijst naar de bijnaam van René Lacoste: 'Le crocodile'. Sinds de oprichting van Lacoste is het merk uitgegroeid tot een groot succes. Het merk levert diverse producten waaronder kleren, riemen en brillen. Ook witte schoenen en slippers behoren tot de collectie van Lacoste. Bij Schoenfashion.nl kunt u terecht voor een mooie selectie Lacoste.

Lacoste schoenen zwart

Bent u nog op zoek naar een trendy paar zwarte schoenen van het toonaangevende merk Lacoste? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het van oorsprong Franse merk is enorm populair en voorziet zijn producten van de laatste modetrends. Met de aankoop van een mooi paar Lacoste schoenen zit u dan ook altijd goed. Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen!