-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Hunter

alle producten van Hunter

Al sinds 1856 worden de natuurrubber laarzen van Hunter geproduceerd. Hunter is een echt Brits merk en vindt zijn oorsprong in Edinburgh. Inmiddels is het merk Hunter een echt begrip geworden in de laarzenwereld. De regenlaarzen van Hunter zijn functioneel, comfortabel, modieus en hebben daarnaast de beste kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat de laarzen bestand zijn tegen elk weertype. De collectie regenlaarzen van Hunter bij Schoenfashion.nl bestaat uit regenlaarzen voor dames, heren en kinderen.

Hunter laarzen

De collectie regenlaarzen van Hunter is zeer stijlvol. De laarzen zijn modieus en toch comfortabel en functioneel. De jarenlange ervaring van Hunter, die terug gaat naar het jaar 1856, zorgt ervoor dat de laarzen een zeer goede kwaliteit hebben. Deze kwaliteit zorgt voor een lange levensduur en daarnaast zijn de laarzen bestand tegen alle weertypen. Bij Schoenfashion.nl kunt u kiezen uit verschillende kleuren en maten Hunter regenlaarzen. De filter aan de linkerkant kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven om vervolgens uw gewenste Hunter regenlaarzen direct online te kopen.

Hunter slippers

Het merk Hunter staat bekend om zijn stijlvolle regenlaarzen. De laarzen zijn voorzien van de laatste trends op het gebied van mode en zijn tevens ook erg functioneel. Naast de laarzen ontwikkelt Hunter ook slippers. De slippers zijn badslippers wat betekent dat ze voorzien zijn van een band over de wreef van de voet. Bekijk ons assortiment en zoek het perfecte paar slippers dat bij u past!

Hunter sokken

Een heuse aanvulling op uw stoere nieuwe laarzen van Hunter: Hunter sokken. De sokken zijn speciaal ontworpen om te dragen met Hunter laarzen. Zo zijn de sokken gemaakt van fleece polyester en voelen ze zacht aan. Bij het ontwerpen is rekening gehouden met het omslag detail. Zo zijn de sokken namelijk bij de rand om te slaan, waarmee de regenlaars als het ware versierd kan worden. Naast dat de sokken dus erg functioneel zijn, zijn ze ook van toevoeging op het gebied van mode.