Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Joya

Joya

In 2008 begonnen twee jonge ondernemers uit Zwitserland het bedrijf Joya. Ze hadden toen al het doel om mensen in staat te stellen om pijnloos te kunnen bewegen. Joya maakt comfortschoenen en is daarmee een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld. Bij Joya zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen van schoenen die zorgen voor zowel verlichting als comfort voor rug, voet, knie en gewrichten. Bij Schoenfashion bieden we een ruim assortiment van Joya schoenen aan. Kijk hieronder voor het aanbod.

Joya schoenen

De schoenen van Joya zijn zo gemaakt om klachten in voeten, rug, knie en gewrichten te voorkomen. Bij Joya zijn ze er namelijk van overtuigd dat spier- en skeletpijn mensen niet mogen beperken. Op dit moment zijn ze vertegenwoordigd in meer dan 40 landen en daarmee zijn ze dan ook een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld van comfortschoenen. Neem vooral een kijkje tussen het ruime assortiment.

Joya schoenen dames

Joya heeft een breed aanbod aan comfortschoenen. Daar horen ook schoenen bij die speciaal ontworpen zijn voor dames. Alle schoenen zijn voorzien van extra comfort en zorgen voor verlichting van de rug, voet, knie en gewrichten. Hierdoor kunnen klachten voorkomen worden. In de collectie zijn zowel schoenen, sandalen en laarzen te vinden. Op schoenfashion is een ruim aanbod te vinden, neem vooral een kijkje en kies uw favoriet!