Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Joya

Joya

In 2008 begonnen twee jonge ondernemers uit Zwitserland het bedrijf Joya. Ze hadden toen al het doel om mensen in staat te stellen om pijnloos te kunnen bewegen. Joya maakt comfortschoenen en is daarmee een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld. Bij Joya zijn ze gespecialiseerd in het ontwerpen van schoenen die zorgen voor zowel verlichting als comfort voor rug, voet, knie en gewrichten. Bij Schoenfashion bieden we een ruim assortiment van Joya schoenen aan, zoals wandelschoenen, sneakers en boots. Kijk hieronder voor het aanbod.

Joya Schoenen

De schoenen van Joya zijn zo gemaakt om klachten in voeten, rug, knie en gewrichten te voorkomen. Bij Joya zijn ze er namelijk van overtuigd dat spier- en skeletpijn mensen niet mogen beperken. Op dit moment zijn ze vertegenwoordigd in meer dan 40 landen en daarmee zijn ze dan ook een van de toonaangevende fabrikanten in de wereld van comfortschoenen. Neem vooral een kijkje tussen het ruime assortiment.

Joya Schoenen dames

Joya heeft een breed aanbod aan comfortschoenen. Daar horen ook schoenen bij die speciaal ontworpen zijn voor dames. Alle schoenen zijn voorzien van extra comfort en zorgen voor verlichting van de rug, voet, knie en gewrichten. Hierdoor kunnen klachten voorkomen worden. In de collectie zijn zowel schoenen, sandalen en laarzen te vinden. Op schoenfashion is een ruim aanbod te vinden, neem vooral een kijkje en kies uw favoriet!

Joya Schoenen heren

In het assortiment van Joya kunt u natuurlijk ook een ruim assortiment schoenen voor heren vinden. De herenschoenen van dit merk zijn beschikbaar in een breed scala aan maten, zodat u altijd een schoen kunt vinden die u goed past. Bij Joya schoenen kunt u altijd rekenen op comfort, duurzaamheid en de mooiste designs. Dus zoek de schoen die aansluit bij uw wensen en ervaar binnenkort het plezier van een Joya herenschoen zelf!

Joya Wandelschoenen

Joya wandelschoenen bieden comfort en ondersteuning tijdens lange wandelingen en zijn gemaakt van duurzame materialen zoals leer en mesh-stof. De zachte, veerkrachtige zolen verminderen druk en schokken op de voeten. Joya wandelschoenen zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte wandelschoen en bent u altijd origineel met uw keuze.

Joya Sandalen

Joya sandalen zijn ontworpen voor comfort en stijl. De zolen van de Joya sandalen zijn zacht en flexibel en vormen zich naar iedereren zijn voet. Ook absorberen de sandalen van Joya de schokken bij elke stap, dit zorgt dan voor een enorme vermindering van pijn en vermoeidheid. Door de vele verschillende modellen en kleuren kan je de Joya sandalen op een formele en informele evenementen dragen, hierdoor is er ook voor iedereen wat passends