-
-
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers Meisjes

Slippers zijn voor meisjes ideaal tijdens de zomermaanden. Voor een dagje lekker naar het strand, het zwembad of in de tuin; slippers zijn dan eigenlijk onmisbaar. De meisjes slippers zijn lekker luchtig en zijn ook nog eens heel gemakkelijk mee te nemen. Schoenfashion.nl heeft een ruim aanbod meisjes slippers voor u samengesteld. De collectie bestaat uit verschillende meisjes slippers van bekende topmerken in diverse kleuren en maten. De kleur, maat of het merk dat u graag wilt kunt u selecteren in de filter links in beeld.

Teenslippers meisjes

Tijdens een dagje strand, zwembad of een andere mooie zomerdag komen teenslippers voor meisjes altijd goed van pas. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ze makkelijk zijn aan te trekken. Daarnaast zijn slippers erg luchtig en ook nog eens zeer trendy. Op deze pagina ziet u alle meisjes slippers van Schoenfashion.nl. Deze collectie is met zorg voor u samengesteld. U kunt kiezen uit veel verschillende merken, kleuren en maten.

Badslippers meisjes

Naast de hier boven genoemde teenslippers voor meisjes bieden wij ook badslippers aan. Het verschil tussen een badslipper zit in de band. Bij een teenslipper zit de slipper aan je voet vast door middel van een band die tussen je tenen zit en bij een badslipper sluit de band om je voet heen. Badslippers zijn tegenwoordig weer helemaal hip en modieus en kunnen naar veel plekken gedragen worden. Bekijk ons assortiment en beslis welke soort slipper u het meest aanspreekt.