Type Klomp
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Zool
Open / Gesloten Hiel
Overneus
i
Buigzame Zool
Prijs
Levertijd
Korting

Clogs Heren

Klompen, ze zijn niet weg te denken uit de Nederlandse cultuur. De huidige klomp is echter niet meer van hout maar een moderne stijlvolle clog. Bij Schoenfashion.nl vindt u diverse heren clogs in verschillende uitvoeringen. Het assortiment bestaat uit medische clogs, en clogs voor in en rondom het huis. Elke clog heeft zo zijn unieke eigenschappen. Deze kunt u lezen door op de gewenste clogs te klikken. De filter aan de linkerkant op deze pagina kunt u gebruiken om uw wensen aan te geven. Klik op een van de clogs om het model direct online te kopen.

Medische klompen heren

Klompen voor heren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo vindt u bij Schoenfashion.nl bijvoorbeeld medische klompen voor heren. Deze speciale klompen zijn erg geschikt voor u als uw in de zorg werkt. Binnen het assortiment kunt u kiezen uit toonaangevende merken die kwaliteitsproducten leveren. Denk bijvoorbeeld aan het leuke merk Crocs.

Tuinklompen heren

Naast hierboven genoemde klompen zijn ook tuinklompen verkrijgbaar in ons assortiment. Tuinklompen voor heren zijn ideaal om te gebruiken als u veel werkt in de tuin of voor een dagje camping of strand. De klompen zijn gemaakt om tegen een stootje of vuil te kunnen. Daarnaast is het loopcomfort goed en zijn ze gemakkelijk aan of uit te trekken. Neem een kijkje in ons assortiment en laat uzelf inspireren!