-
-
Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Schoenfashion.nl heeft een mooie collectie voor uw samengesteld van het succesvolle merk Ilse Jacobsen. Dit Deens merk ontwerpt al sinds 1993 onder andere regenlaarzen die zeer trendy en comfortabel zijn. De laarzen zijn toegespitst op het prachtige Deense landschap en bestemt tegen de Deense weersomstandigheden. Daarnaast zijn de laarzen van Ilse Jabobsen lekker warm en waterdicht. U kunt kiezen uit diverse modellen in verschillende kleuren en maten. Door uw wensen aan te geven in de filter links in beeld kunt u uw gewenste paar direct online kopen.

Ilse Jacobsen regenlaarzen

Het Deense Ilse Jacobsen startte in 1993 haar eigen merk. Met roots in Hornbæk waar een relaxte atmosfeer hangt en er heerlijke stranden zijn en prachtige duinen. De keuze was al snel gemaakt, mooie waterdichte regenlaarzen waren er nodig om op deze mooie locaties te kunnen wandelen. Vandaag de dag wordt er nog steeds vastgehouden aan de roots en bij Ilse Jacobsen zijn ze er trots op. Inmiddels is haar bedrijf sterk gegroeid en wordt het merk verkocht in 23 verschillende landen over de hele wereld. Schoenfashion.nl heeft de eer om een aantal producten uit haar collectie te mogen aanbieden. Ilse Jacobsen maakt onder anderen kwalitatief hoogwaardige rubber laarzen die gemaakt zijn van 85% natuurrubber.

Ilse Jacobsen slippers

Ilse Jacobsen is bekend geworden met haar schitterende collectie regenlaarzen. Het merk heeft echter ook nog een prachtige collectie slippers gecreëerd waar vrijwel iedere vrouw van droomt. Ilse Jacobsen slippers combineren Deense minimalistische ontwerpen met een sterk bewustzijn voor het hedendaagse modebeeld. Hierdoor zijn de slippers een perfecte aanvulling op al uw zomeroutfits. Het voetbed van de slippers vormt zich bovendien precies naar uw voeten en zorgt hierdoor voor een optimaal loop- en draagcomfort. Slippers die zeker niet mogen ontbreken in uw schoencollectie deze zomer.

Ilse Jacobsen pantoffels

Het Deense merk Ilse Jacobsen is begonnen in het plaatsje Hornbæk met het uitbrengen van modieuze regenlaarzen. Ondertussen heeft het merk een zeer divers assortiment aan producten. Zo worden er onder andere ook fijne pantoffels verkocht. Deze pantoffels zijn gemaakt van de zachtste materialen en zitten erg comfortabel aan uw voeten. Daarnaast kunt u lang genieten van uw fijne pantoffels, want deze zijn voorzien van een hoge kwaliteit. De pantoffels van Ilse Jacobsen zijn ideaal voor een ontspannen dag thuis. Met de pantoffels van Ilse Jacobsen haalt u het comfort in huis.