-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Open / Gesloten Hiel
Prijs
Levertijd
Korting

Tofvel

Dankzij de warme sloffen van Tofvel hoeft u nooit meer bang te zijn voor koude voeten. Tofvel pantoffels worden namelijk voor 100% gemaakt van zacht wolvilt met een ademende werking. Tofvels hebben daarnaast een eenvoudig design zonder poespas en vormen zich na verloop van tijd naar de voet van de drager. Tovfvel voert bovendien geen uitgebreide collectie, maar heeft gekozen voor één basismodel in verschillende kleuren. Shop hier snel uw favoriete kleur!

Tofvel pantoffels

Bij de aanschaf van een paar Tofvels draagt u automatisch ook een steentje bij aan de lokale economie in Kathmandu, Nepal. Op deze plaats worden de Tofvels namelijk op authentieke wijze met de hand geproduceerd. Iedere Tofvel is dan ook helemaal uniek. Tofvels worden gemaakt van stevige materialen en gaan hierdoor dan ook jarenlang mee. Kortom, een duurzaam product met een eerlijk productieproces.

Tofvel Sloffen

De sloffen van Tofvel zijn simpel maar erg herkenbaar. Het nieuwe, hippe merk maakt sloffen die uw voeten echt warm houden door het schapenwolvilt waarvan alle sloffen gemaakt zijn. De kwaliteit is uitermate hoog en Tofvel zorgt dat de sloffen op duurzame wijze geproduceerd worden. Zo zijn uw voeten heerlijk warm en comfortabel. De designs zijn uniek en de sloffen komen in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een paar sloffen tussen dat bij u past.

Tofvel pantoffels dames

Tofvel laat haar pantoffels in Nepal met de hand maken. Het merk biedt een aantal mooie modellen die in vele kleuren komen. De pantoffels zijn unisex en zijn dus geschikt voor zowel dames als heren. Er is genoeg keuze aan kleuren zodat u precies kunt kiezen welke Tofvels bij u passen. Bovendien zijn de Tofvels duurzaam geproduceerd en gaan ze lang mee door het gebruik van kalfsleer en wolvilt.

Tofvel Mula

De Mula pantoffels van Tofvel zijn de pantoffels waarmee het allemaal begon. Deze klassiekers worden met de hand gemaakt in Nepal en zijn gemaakt van 100% wolvilt. Dit is warm én ademend waardoor de voeten op een aangename temperatuur blijven. Met kalfsleren zolen zorgen de Mula pantoffels binnenshuis voor extra grip. Deze originele Tofvel pantoffels komen in verschillende kleuren waardoor er altijd een kleur bij zit die u leuk vindt.

Tofvel Tibet

De Tibet serie van Tofvel is geheel in stijl van Tofvel: duurzaam geproduceerd, een eenvoudig design en meerdere keuzes aan kleuren. Het model van Tibet heeft een lage hiel en dit maakt het een handige instapschoen. De pantoffels zijn unisex en dus geschikt voor zowel dames als heren. Ze zijn gemaakt van wolvilt en de zolen zijn van rubber, wat ze ideaal maakt voor binnenshuis en buitenshuis gebruik.