-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Tofvel

alle producten van Tofvel

Dankzij de warme sloffen van Tofvel hoeft u nooit meer bang te zijn voor koude voeten. Tofvel pantoffels worden namelijk voor 100% gemaakt van zacht wolvilt met een ademende werking. Tofvels hebben daarnaast een eenvoudig design zonder poespas en vormen zich na verloop van tijd naar de voet van de drager. Tovfvel voert bovendien geen uitgebreide collectie, maar heeft gekozen voor één basismodel in verschillende kleuren. Shop hier snel uw favoriete kleur!

Tofvel pantoffels

Bij de aanschaf van een paar Tofvels draagt u automatisch ook een steentje bij aan de lokale economie in Kathmandu, Nepal. Op deze plaats worden de Tofvels namelijk op authentieke wijze met de hand geproduceerd. Iedere Tofvel is dan ook helemaal uniek. Tofvels worden gemaakt van stevige materialen en gaan hierdoor dan ook jarenlang mee. Kortom, een duurzaam product met een eerlijk productieproces.

Tofvel Sloffen

De sloffen van Tofvel zijn simpel maar erg herkenbaar. Het nieuwe, hippe merk maakt sloffen die uw voeten echt warm houden door het schapenwolvilt waarvan alle sloffen gemaakt zijn. De kwaliteit is uitermate hoog en Tofvel zorgt dat de sloffen op duurzame wijze geproduceerd worden. Zo zijn uw voeten heerlijk warm en comfortabel. De designs zijn uniek en de sloffen komen in verschillende kleuren. Zo zit er altijd wel een paar sloffen tussen die bij u passen.

Tofvel Mula

De Mula pantoffels van Tofvel zijn de pantoffels waarmee het allemaal begon. Deze klassiekers worden met de hand gemaakt in Nepal en zijn gemaakt van 100% wolvilt. Dit is warm én ademend waardoor de voeten op een aangename temperatuur blijven. Met kalfsleren zolen zorgen de Mula pantoffels binnenshuis voor extra grip. Deze originele Tofvel pantoffels komen in verschillende kleuren waardoor er altijd een kleur bij zit die u leuk vindt.