Alle Scholl producten

Het bekende merk Scholl combineert optimaal comfort met hedendaagse fashion. De populaire sandelen, boots, slippers en (medische) klompen worden ontworpen in Italië. Ook lopen ze voor in technologiën, want bij Scholl staat het welzijn van de voet voorop. Denk hierbij aan de Gelactiv-, Bioprint-, Memory Cushion- of de Scholl Biomechanics-technologie. Met de schoenen van Scholl is geen afstand te ver.

Scholl sandalen

De sandalen van Scholl zijn stijlvol, comfortabel en kunnen veelzijdig gebruikt worden. Of u nou een simpele, minimalistische sandaal zoekt of een met kleuren en kraaltjes. Ook vindt u binnen ons assortiment sandalen voor zowel mannen als voor vrouwen. Door de innovatieve technologiën van Scholl is er voor elke voet een passende sandaal te vinden op Schoenfashion.

Scholl slippers

Scholl heeft een breed assortiment aan slippers voor zowel mannen,vrouwen en unisex. Of u nou kiest voor de iconische Pescura slipper om aan te doen op een warme zomerdag of de New Massage slipper die u kunt dragen bij naar bijvoorbeeld de SPA of voor een dagje naar het strand. Er is genoeg keuze op Schoenfashion, zodat u verzekerd bent van slippers die het ultieme comfort combineren met een tijdloos design.

Scholl boots

De boots van Scholl zijn modieus en kunnen veelzijdig gebruikt worden. De boots zijn tijdloos en gemaakt van duurzaam textiel en PVC. De boots zijn slijtvast, zoidat je lang gebruik kunt maken van je favoriete boot. Het ruime assortiment van Schoenfashion biedt veel verschillende stijlen. Bijvoorbeeld een lange laars, een korte laars of juist een warme snowboot voor de koude wintermaanden. Laat je verassen door wat dit merk allemaal te bieden heeft.

Scholl klompen

Bij Schoenfashion is er een ruim aanbod aan klompen. Wij bieden zowel de reguliere collectie, waar klompen te vinden zijn die u elke dag van de week aan kunt doen. Binnen deze collectie vindt u klompen met mooie, maar ook nog eens duurzame materialen zoals suède, 100% leer, zacht immitatieleer en bont. Ook bieden wij u de proffesional collectie. Deze klompen zijn perfect voor werk in het ziekenhuis. Doordat de klompen volledig gemaakt zijn van rubber, zodat de klompen vrij blijven van vloeistoffen.