Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Scholl producten

Scholl

In 1899 werkte William Scholl in een kleine schoenenwinkel. Hier ontwikkelde hij op 17 jarige leeftijd zijn passie voor schoenen. Sindsdien heeft zijn merk zich ontwikkeld tot een specialist in de schoenenmarkt, en een van de meest gezonde en comfortabele. De consument is zich tegenwoordig ontzettend bewust van het belang van kwalitatief goede schoenen, en dat sluit weer goed aan bij Scholl - de reden voor Schoenfashion om beiden bij elkaar te brengen. De schoenen van Scholl zijn tegenwoordig niet alleen gezond en comfortabel, maar ook nog eens beschikbaar in een elegant, modieus design met veel keuze. Vandaag de dag staan voor Scholl vier belangrijke pijlers centraal: True comfort, Design, Technologie en een Low-impact footprint. Dit laatste waarborgt het schoenenmerk door constante verbeteringen aan product en proces. Hiervoor gebruiken ze enkel de beste natuurlijke materialen voor een langdurig gebruik en met het zicht op toekomstige generaties. In het assortiment vind u allerlei soorten schoenen, zo als sneakers, slippers en sandalen. Ontdek het zelf!


Scholl schoenen

De schoenen van Scholl vinden hun oorsprong al in 1899, toen het merk werd opgericht. De basis van oprichter William Scholl is gebaseerd op gezondheid. Een goede ondersteuning en daarmee stand van de voeten kan leiden tot een gezondere houding van het hele lichaam, waardoor bijvoorbeeld rugklachten kunnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De schoenen zijn er voor heren en dames, en hebben allen dezelfde hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u alleen maar hoeft te zoeken naar een Dr Scholl schoen die goed bij uw maat past, en aansluit bij uw wensen qua design. In het assortiment van Schoenfashion kunt u dit zeker vinden.

Scholl slipper

Een van de populairste producten van Scholl zijn de slippers, en logisch. Normaal gesproken staan slippers vooral bekend om het gemak, heerlijk luchtig voor in de zomer. Die van Scholl combineren dit echt met het vaak gemiste comfort, waardoor u (en uw voeten) zonder problemen de hele dag op de slippers van Scholl kunnen rondlopen.

Scholl Sandalen

Het merk Scholl heeft ook een ruim assortiment sandalen, welke allen heerlijk comfortabel zijn, precies zoals u van dit merk kunt verwachten. Hierdoor wordt het mogelijk om hele dagen op uw sandalen te lopen, zonder dat u hiervan last krijgt in verschillende spieren en gewrichten. Ontdek en ervaar het zelf, en bestel uw nieuwe Scholl sandalen vandaag nog online.