Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Scholl slippers

Scholl Als u op zoek bent naar slippers die u zonder problemen de hele dag kan dragen, dan bent u bij Scholl slippers aan het juiste adres. Dit merk combineert een wetenschappelijke benadering naar comfort en gezondheid met een prachtig design, zo ook in haar slippers. Dit betekent in de praktijk dat de voetzool van de slippers steviger, en comfortabeler is dan die van de meeste slippers. Dit zorgt dan weer voor een betere voetstand, waardoor uw hele lichaam een gezondere houding aan zou moeten nemen.

Scholl slippers dames

In het assortiment van Schoenfashion kunt u kiezen uit vele soorten Scholl slippers voor dames. Deze slippers combineren design en gezondheid, en in zo'n grote mate dat er voor elke vrouw de juiste slipper tussen zou moeten zitten. Zo kunt u kiezen voor prachtige houten slippers, of voor slippers met een kleine hak. De keuze is volledig aan u. Ontdek de populaire series Pescura of New Massage, of kies alvast uw schoenmaat met de filters en bestel vandaag nog uw nieuwe slippers. Comfortabel de hele dag op slippers? Dat kan met Scholl slippers.

Scholl slippers heren

Naast een prachtig assortiment dames, kunt u natuurlijk ook kiezen voor de heren slippers van Scholl. Deze combineren hetzelfde comfort en design, waardoor u zeker bent van pijnvrij rondlopen. Het comfort is voor de man natuurlijk belangrijk, en dat vind u zeker bij Scholl. Kies bijvoorbeeld eens voor een paar prachtige, leren slippers van het merk en ontdek het comfort. Online Dr Scholl slippers kopen? Kies ze bij Schoenfashion.