Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Warmbat

Warmbat

Warmbat is een producent van super comfortabele pantoffels. Het is niet zo gek dat ze zo comfortabel zijn, want Warmbat heeft al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van het maken van wollen pantoffels. Het Australische merk maakt de pantoffels van origineel Australisch Merino schapenwol. Dit materiaal is ideaal voor pantoffels, want het zorgt ervoor dat de pantoffels licht van gewicht zijn en deze voelen hierdoor ook uitermate zacht aan. Daarnaast heeft het schapenwol temperatuurregelurende eigenschappen waardoor u de pantoffels zowel in de zomer als in de winter kan dragen. Warmbat maakt de keuze voor pantoffels eenvoudig! Ontdek het volledige assortiment van Warmbat bij Schoenfashion.

Warmbat Schoenen

De pantoffels, boots en enkellaarzen van Warmbat zijn gemaakt van hoogwaardige Merino schapenwol. De sloffen zijn daardoor heel erg zacht en licht. Warmbat heeft een uitgebreid assortiment met verschillende uitvoeringen en kleuren, zoals blauw, bruin, grijs en zwart. Haal vandaag nog een nieuwe paar Warmbat pantoffels of laarzen in huis!

Warmbat Australia Pantoffels

Met de heerlijk zachte pantoffels van het merk Warmbat hebt u nooit meer koude voeten. De pantoffels worden gemaakt van 100% Merino schapenwol, zijn van een uitstekende kwaliteit en voelen daarom hemels aan uw voeten. Bij Schoenfashion kunt u de uitgebreide collectie pantoffels van Warmbat vinden. Welke pantoffels voegt u toe aan uw garderobe?