Alle Xsensible producten

De oorsprong van het Nederlandse schoenenmerk Xsensible ligt in Japan, waar evenwicht tussen lichaam en geest centraal staat. In de afgelopen jaren heeft Xsensible veel kennis opgedaan en hierdoor weet dit kwaliteitsmerk precies wat er nodig is voor het ontwerpen van modieuze dames en heren schoenen. De schoenen worden ontworpen aan de hand van de laatste modetrends en zijn voorzien van een stijlvol design. De speerpunten van het merk zijn goede gezondheid, duurzaamheid en balans en hiermee wil Xsensible bijdragen aan een gezonde samenleving.

Xsensible schoenen

Voor de echte levensgenieters zijn de schoenen van Xsensible perfect. Tijdens het wandelen komt de ideale loopervaring naar boven. Dit komt door de unieke balanszool die gecombineerd wordt met een uitstekende demping, stabiliteit en grip. Hierdoor zijn de Xsensible schoenen en wandelschoenen van uitstekende kwaliteit en ervaart u ultiem loopcomfort. De schoenen zijn door het mooie design eenvoudig te combineren met uw favoriete outfits, waardoor u er altijd stijlvol bijloopt. Zo bent u met de schoenen van Xsensible verzekerd van comfort en een modieuze look. De afgeprijsde items van dit topmerk kunt u hier vinden.

Xsensible sneakers

Xsensible produceert haar sneakers in twee state of the art fabriekslocaties in de buurt van Porto in Portugal. Hier worden de nieuwste technieken gecombineerd met traditionele productiewaarden. Het resultaat is een collectie stijlvolle sneakers die door de uitstekende kwaliteit garant staan voor een zeer goed loopcomfort. Door het moderne design en de verschillende kleuren zijn de sneakers eenvoudig te combineren met uw favoriete outfits. U vindt in onze Xsensible sneakercollectie verschillende dames en heren sneakers die u een moderne look geven.

Xsensible dames

In onze collectie damesschoenen van het Nederlandse merk Xsensible vindt u verschillende soorten schoenen. Het team van Xsensible bestaat uit talentvolle ontwerpers met een enorme passie voor schoenen en tijdens het ontwerpen wordt er gekeken naar de laatste modetrends, waardoor de schoenen voorzien zijn van een stijlvol design. Onze Xsensbile damescollectie bestaat uit schoenen, sandalen, sneakers en nog veel meer die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Hierdoor vindt u in ons assortiment altijd een favoriet paar Xsensible schoenen!

Xsensible heren

De herenschoenen van Xsensible zijn perfect voor de echte levensgenieter. De unieke balanszool zorgt er samen met een optimale demping, stabiliteit en grip voor dat u het optimale loopcomfort zult ervaren. Xsensible vindt, naast kwaliteit, design ook erg belangrijk. De herenschoenen van dit Nederlandse kwaliteitsmerk worden dan ook ontworpen aan de hand van de laatste modetrends, waardoor u er altijd stijlvol bij zult lopen. In onze Xsensible herencollectie vindt u verschillende soorten schoenen die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en stijlen.

Xsensible sandalen

De oorsprong van de Xsensible sandalen ligt bij het balansprincipe van de traditionele Japanse slipper 'Ippon-ba geta'. Deze houten slipper blijft in balans door een hak die in het midden geplaatst is. Deze techniek is door Xsensible doorvertaalt in al haar schoenen en dus ook in de sandalencollectie. Hierdoor zorgt u met de sandalen van dit Nederlandse kwaliteitsmerk voor balans in uw hele lijf. De unieke zooltechniek zorgt voor een correcte houding en een gelijkmatige verdeling van de druk. Zo zult u met de Xsensible sandalen minder pijn ervaren tijdens het lopen.