Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Xsensible producten

Xsensible alle producten

Xsensible heeft al decennialang ervaring in het ontwikkelen van schoenen en sneakers. Hierdoor weet dit Nederlandse kwaliteitsmerk, met roots in Japan, precies hoe zij sneakers moeten ontwerpen van uitstekende kwaliteit die zelfs zijn voorzien van een mooi design. De schoenen worden ontworpen aan de hand van de laatste modetrends, waardoor u uw eigen paar eenvoudig kunt combineren met uw favoriete outfits. Bekijk snel de collectie voor dames en heren en kies uw favoriet!

Xsensible Stretchwalker hielspoor

De Xsensible Stretchwalker vindt haar oorsprong in de traditionele Japanse slipper 'Ippon-ba geta'. Deze houten slipper heeft een hak in het midden, waardoor deze in balans blijft. Door deze techniek door te voeren in de Xsensible Strechtwalker collecties is er een collectie met een uitstekend loopcomfort ontstaan. Met deze schoenen blijven zowel uw voeten als uw lijf in balans en zult u minder pijn ervaren tijdens het lopen. De unieke zooltechniek helpt u ook bij het verdelen van de druk en het houden van een correcte loophouding. Hierdoor zult u zonder ongemakken kunnen wandelen.

Xsensible wijdte G

Het merk Xsensible heeft een uitgebreide collectie schoenen in breedtemaat G, zoals sneakers, sandalen en laarzen. De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Ontdek alle modellen bij Schoenfashion, kies een paar Xsensible schoenen dat perfect bij u past en geniet van optimaal loopcomfort!

Xsensible wijdte H

Xsensible heeft een uitgebreide collectie schoenen voor mensen met bredere voeten. Zo heeft het merk laarzen, sandalen en sneakers in wijdtemaat H met allerlei designs. Alle schoenen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, dus u kunt gegarandeerd een paar vinden dat perfect bij uw outfit past. Daarnaast zorgen alle schoenen van Xsensible voor optimaal loopcomfort tijdens het dragen, dus u wilt geen andere schoenen meer aantrekken!