Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Rohde heren

Rohde heren

Rohde is een Duits merk dat staat voor kwaliteit en traditie. Door deze kernwaardes zijn alle producten van dit bekende merk voorzien van een waanzinnige kwaliteit. Op Schoenfashion bieden wij u graag de ruime collectie van dit prachtige merk aan. Binnen het assortiment zitten verschillende schoenen, pantoffels en slippers voor zowel dames als heren. Op deze pagina zijn alle herenschoenen van Rohde te vinden. Welke schoen van Rohde gaat u binnenkort aandoen?

Rohde pantoffels heren

Het merk Rohde heeft een groot aanbod aan beeldige pantoffels die zeker niet mogen ontbreken in huis. Tijdens de koudere dagen in Nederland zijn fijne pantoffels namelijk onmisbaar. Heerlijk zacht en warm aan voeten door de fijne materialen. Daarnaast zijn de pantoffels ook voorzien van een goede kwaliteit en lange levensduur. Voor welke schitterende pantoffels van Rohde kiest u?

Rohde slippers heren

Rohde is een bekend merk uit Duitsland dat een groot assortiment aan schoenen aanbied. Binnen het brede assortiment zitten ook verschillende slippers van hoge kwaliteit. Deze slippers mogen zeker niet ontbreken aan de voeten tijdens de warmere zomerdagen. Door de goede materialen waarvan deze slippers zijn gemaakt, hebben deze een zeer lange levensduur. Daarnaast zijn de slippers verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs. Hierdoor zit er voor iedereen een geschikt paar bij.