Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slippers Heren

Trendy, comfortabel en luchtig schoeisel? Dan bent u vast op zoek naar een slipper! Een slipper is niet te missen tijdens de zomermaanden. Een dagje naar het strand, de stad of gewoon naar het werk? Bij Schoenfashion.nl vindt u slippers voor iedere gelegenheid. De collectie van Schoenfashion.nl bestaat uit veel verschillende modellen, kleuren en maten heren slippers. Neem in kijkje en ontdek onze zeer ruime collectie slippers voor heren. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Geen probleem! U kunt deze aangeven in de filter aan de linkerkant van deze pagina. Op deze manier vindt u gegarandeerd een paar heren slippers die aan uw wensen voldoet.

Badslippers heren

Als de zon schijnt dan draagt heel Nederland (bad)slippers. Logisch, want er zit niets lekkerder dan een mooie slipper tijdens de zomer. De heren badslippers van Schoenfashion.nl zijn trendy, comfortabel en luchtig tegelijk! Draag de slippers onder een korte of lange broek, doe er een stijlvol t-shirt of polo op en als finishing touch een trendy zonnebril en u bent helemaal klaar voor de zomer. De collectie heren badslippers is zeer ruim, u kunt namelijk kiezen uit diverse modellen, kleuren en maten.

Teenslippers heren

Naast badslippers zijn de teenslippers voor heren ook niet weg te denken bij het strand of zwembad. De slippers zijn gemakkelijk aan te trekken en zitten ook nog eens comfortabel. Schoenfashion biedt u teenslippers aan van toonaangevende merken. Dankzij het uitgebreide assortiment zal u vrijwel altijd slagen voor uw zoektocht. Door gebruik te maken van de filters kunt u uw verdere wensen aanklikken om zo de selectie te verkleinen en de keuze te vergemakkelijken.