Panama Jack

alle producten van Panama Jack

Panama Jack staat bekend om zijn met de hand gemaakte schoenen. In dit ambachtelijke proces wordt aan elk paar schoenen even veel tijd, zorg en liefde besteedt om zodoende prachtige schoenen af te leveren. Daarnaast verplicht Panama Jack zichzelf om zo milieubewust te produceren, zo maken ze onder andere gebruik van zonnepanelen. Ook zet het bedrijf zich in voor de maatschappij door onder andere diverse culturele ontwikkelingen te ondersteunen.

1 - 80 van 160

 

1 - 80 van 160

Panama Jack schoenen

Panama Jack is 1989 ontstaan toen Antonio Vincente samen met een enthousiast team schoenen van hoge kwaliteit begon te maken in een klein atelier in Elche, Alicante. Sindsdien is het merk Panama Jack wereldwijd bekend geraakt maar de verzorgde wijze waarop de schoenen worden gefabriceerd is altijd hetzelfde gebleven. Elk paar wordt namelijk met de hand en met veel liefde gemaakt. Hierdoor kan Panama Jack de hoge maatstaven die ze zich zelf opleggen naleven. De kwaliteit van de schoenen van Panama Jack zie je er niet alleen van af maar je voelt het ook direct wanneer je ze aantrekt. Prachtige comfortabele schoenen voor ieder avontuur!


Panama Jack boots

Er is geen enkele outfit waaronder de boots van Panama Jack zullen misstaan. Of u ze nou combineert bij een skinny jeans, een jurkje, een stoere spijkerbroek of juist onder een wat kortere broek. De boots van Panama Jack komen altijd goed van pas. Panama Jack boots zijn geschikt voor zowel dames als heren en zijn beschikbaar in een tal van kleuren en modellen. Zo is er voor iedere wens of behoefte wel een geschikte Panama Jack boot te vinden.


Panama Jack laarzen

De laarzen van Panama Jack zijn niet alleen zeer geschikt om te dragen tijdens een stevige wandeling, maar zien er ook nog eens bijzonder goed uit. De laarzen bieden een hoog loopcomfort en zijn voorzien van een heerlijk zacht voetbed dat steun biedt aan op diverse plekken. De laarzen van Panama Jack zijn beschikbaar in zowel lage modellen als hoge modellen. Perfect voor het winter- en herfstseizoen.


Panama Jack sandalen

De sandalen van Panama Jack zorgen voor een optimale demping tijdens het lopen en zijn hierdoor ideaal om te dragen tijdens het zomerseizoen. Zo kunt u de sandalen dragen tijdens een stedentocht of een dagje strand, maar zijn ze ook perfect voor een zomers feestje. De Panama Jack dames sandalen hebben een elegant design en staan daardoor mooi onder een jurkje, terwijl de Panama Jack heren sandalen juist zijn voorzien van een stoer design. Voor ieder wat wils!

Verder bestaat ons assortiment uit: