Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Bergstein sloffen

Bergstein sloffen
De sloffen van Bergstein zijn duurzame sloffen met een wollen binnenzool. De sloffen zijn comfortabel, warm, voorzien van een anti-slip zool en verkrijgbaar in al uw favoriete kleuren. Kinderen kunnen helaas niet altijd buitenspelen, maar de sloffen van Bergstein houden de voetjes binnen goed warm om lekker binnen te kunnen spelen. Ontdek snel alle sloffen op deze pagina!

Bergstein sloffen

De sloffen van Bergstein kunnen niet ontbreken tijdens een avondje bankhangen. De sloffen zijn comfortabel en lekker warm en daarnaast ook verkrijgbaar in veel verschillende vrolijke kleuren. Het assortiment is unisex voor zowel volwassenen als kinderen. Door het gebruik van schapenwol in de binnenzool blijven uw voeten lekker warm en door de combinatie van vilt en latex in de buitenzool heeft u optimale grip.

Bergstein sloffen dames

De sloffen van het populaire merk Bergstein zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren als kinderen. Dankzij de unisex ontwerpen kan iedereen genieten van deze zeer comfortabele sloffen. De sloffen zijn gemaakt van wol en houden uw voeten heerlijk warm zonder zweetvoeten te krijgen. Dit komt doordat wol een ademend materiaal is.

Bergstein sloffen kinderen

De sloffen voor kinderen hebben vrolijke kleuren en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Een comfortabel en warm paar sloffen houdt de voeten dan ook op de juiste temperatuur tijdens de koude maanden, want wie wilt er nou geen warme voeten op een grauwe herfst- of winterdag?