Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd

Bergstein Sloffen

De sloffen van Bergstein zijn duurzame sloffen met een wollen binnenzool. Comfortabel, warm, met een anti-slip zool en ook nog eens verkrijgbaar in alle favoriete kleuren. Kinderen kunnen helaas niet altijd buiten spelen, maar deze Cozy sloffen houden de voetjes binnen goed warm. Hierin kunnen ze binnen spelen of juist lekker hangen op de bank. Met deze pantoffels is iedereen happy to be Cozy!

Bergstein pantoffels

De Bergstein pantoffels zijn duurzame sloffen, gemaakt van zuiver scheerwol. De pantoffels hebben een wollen binnenzool en een buitenzool welke is vervaardigd uit vilt en latex. Zo zijn ze anti-slip en kunnen de kids met een gerust hart rondlopen in huis zonder uit te glijden. In deze pantoffels is het heerlijk ontspannen of juist nog even fijn spelen voor het slapen gaan. Niet voor niets heet de Bergstein pantoffel serie cozy, want in deze sloffen voelt iedereen zich ook heerlijk cozy.

Bergstein dames sloffen

Een ander woord voor pantoffels is sloffen. De sloffen van het populaire merk Bergstein zijn verkrijgbaar voor zowel dames, heren als kinderen. Dankzij de unisex ontwerpen kan iedereen genieten van deze zeer comfortabele sloffen. De sloffen zijn gemaakt van wol en houden uw voeten heerlijk warm. Dankzij de wollen stof wordt warmte vastgehouden, maar krijgt u geen zweetvoeten. Dit komt doordat wol ademend.

Bergstein sloffen kinderen

Zoals hierboven genoemd zijn de sloffen van Bergstein niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. De sloffen hebben vrolijke kleuren en zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Een comfortabele en warme slof houdt de voeten dan ook op de juiste temperatuur tijdens de koude maanden. En zeg nou zelf, wie wilt er nou geen warme voeten op een grauwe herfst of winterdag.