Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock wit

Birkenstock Wit Witte Birkenstocks zijn erg mooi voor de zomer. Witte slippers zijn makkelijk te combineren en staan zomers onder iedere outfit. De witte Birkenstock slippers zijn voorzien van een ergonomisch voetbed en lopen daardoor heerlijk. Met de witte Birkenstocks combineert u het gevoel van een echte schoen met de luchtigheid van een slipper. De witte Birkenstock slippers zijn geschikt voor dames, heren, jongens en meisjes.

Witte Birkenstocks

Witte Birkenstocks staan prachtig onder iedere zomerse outfit. Draag de witte slippers met een korte of lange broek, onder een jurk of naar het strand. De witte Birkenstocks zijn lekker luchtig, maar lopen even comfortabel als een echte schoen. De witte Birkenstocks zijn namelijk uitgerust met een ergonomisch voetbed, waar u uren op kunt lopen. Naast witte Birkenstocks verkoopt Schoenfashion ook mooie zwarte Birkenstocks.

Birkenstock dames wit

Een paar witte Birkenstocks is een onmisbaar item voor in de garderobe van dames. U kunt een wit paar perfect combineren met ontzettend veel zomerse outfits en daarnaast lopen deze ook nog zeer comfortabel. Het ergonomische voetbed zorgt voor een betere houding, waardoor u meer loopcomfort zal ervaren.