Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock EVA

Birkenstock Eva De Birkenstock slippers en sandalen gemaakt van rubber zijn perfect om te dragen naar het strand. De Birkenstock EVA slippers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en zijn geschikt voor dames, heren, jongens en meisjes. De EVA slippers zijn voorzien van een ergonomisch voetbed waardoor ze erg comfortabel lopen. De Birkenstocks EVA zijn lekker luchtig, dus ideaal voor een warme zomerdag!

Plastic Birkenstocks

Birkenstocks gemaakt van plastic zijn erg geschikt om te dragen naar het strand of zwembad. De EVA Birkenstocks kunnen erg goed tegen water en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en modellen.

Birkenstock Arizona EVA

De Birkenstock Arizona EVA sandaal is een bekende sandaal met twee bandjes over de voet. De bandjes zijn voorzien van een verstelbare gesp. De Birkenstock Arizona EVA is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor dames, heren, jongens en meisjes.

Birkenstock Madrid EVA

De Birkenstock Madrid EVA is een fijne instapper sandaal met 1 bandje over de voet. Het bandje is voorzien van een verstelbare gesp. Zoals alle sandalen is de Birkenstock Madrid sandaal voorzien van een ergonomisch voetbed en een zool met extra grip.

Birkenstock Gizeh EVA

De Birkenstock Gizeh EVA is een populaire slipper van Birkenstock. De teenslipper heeft een verstelbare gesp en is verkrijgbaar in mooie kleuren. Door de verschillende maten is de sandaal geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.