Birkenstock Modellen

Birkenstock modellen

Birkenstock Arizona

De Birkenstock Arizona is een fijne instapsandaal met twee brede banden over de voet. Dit traditionele Birkenstock model is al jaren razend populair dankzij het tijdloze design en kan onder vrijwel iedere outfit worden gedragen. Net als de andere Birkenstocks, is ook de Birkenstock Arizona voorzien van het bekende voetbed met optimale ondersteuning.


Birkenstock Gizeh

De Birkenstock Gizeh is dankzij de grote populariteit verkrijgbaar in een tal van kleuren en patronen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere wens of behoefte wel een geschikte Birkenstock Gizeh te vinden is. De Birkenstock Gizeh heeft een brede, verstelbare band en is voorzien van een ergonomisch voetbed. Bij iedere stap wordt de loopbeweging dus ondersteund.

Birkenstock Ramses

De Birkenstock Ramses is bredere variant op de bekende Birkenstock Gizeh. Hierdoor oogt de slipper net wat stoerder en is deze zeer geschikt voor mensen met brede voeten. De Birkenstock Ramses teenslipper is verkrijgbaar voor zowel dames als heren en heeft een verstelbare band. Net als alle andere modellen van Birkenstock, is ook de Birkenstock Ramses voorzien van een ergonmisch voetbed.

Birkenstock Madrid

De Birkestock Madrid is speciaal gecreëerd voor vrouwen. Deze slippper van Birkenstock heeft een elegant design dankzij de subtiele band aan de voorzijde van de voet. Met behulp van het gespje kunt u de Birkenstock Madrid precies aan laten sluiten op uw voet. De Birkenstock Madrid heeft een ondersteunend voetbed en is verkrijgbaar in een tal van kleuren en patronen.

Birkenstock Florida

De Birkenstock Florida slipper kenmerkt zich door de drie banden die dwars over de voet lopen. Iedere band is verstelbaar, zodat de slipper altijd perfect op zijn plaats zal blijven zitten. De Birkenstock Florida is een unisex model, wat betekent dat de slipper geschikt is om te dragen voor zowel dames als heren. De Birkenstock Florida is daarnaast voorzien van een ergonomisch en ondersteunend voetbed.

Birkenstock Mayari

De Birkenstock Mayari is een vrouwelijke slipper die onder geen enkel jurkje of rokje zal misstaan. Dit is met name te danken aan het elegante design met gekruiste bandjes aan de voorzijde van de voet. Net als andere Birkenstocks, is ook de Birkenstock Mayari voorzien van verstelbare bandjes en en een ergonomisch voetbed dat de loopbeweging ondersteund.

Birkenstock Rio

De Birkenstock Rio is speciaal ontworpen voor kinderen. Deze sandaal van Birkenstock is voorzien van een extra bandje rond de enkel, om uw kleine ervan te verzekeren dat de sandaal goed op zijn plaats blijft zitten tijdens het spelen en ravotten. De Birkenstock Rio heeft verstelbare bandjes, een ondersteunend voetbed en is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en prints. Perfect voor uw kindje!

Birkenstock Boston

De Birkenstock Boston is in tegenstelling tot de rest van de Birkenstock collectie geen slipper of sandaal. Het is een soort clog die perfect is om te dragen in- of om het huis. De Birkenstock Boston komt ook erg goed van pas voor mensen die in de zorg werken. Door het ergonomisch gevormde voetbed kunt u namelijk uren op de clog rond blijven lopen, zonder hierbij last te krijgen van uw voeten.