Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd

Birkenstock Madrid

De Birkenstock Madrid is een van de meest vrouwelijke slippers uit de collectie. De subtiele enkele band over de voorkant van de voet is voldoende om de slipper op zijn plaats te houden. Het bekende voetbed biedt een goede ondersteuning en optimaal comfort. Zoals u hieronder kunt zien is de Madrid tegenwoordig in zeer veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor zwarte Birkenstock Madrid slippers, witte slippers of maak van uw slippers een echte eye-catcher door te kiezen voor roze of zilveren Birkenstocks.

Birkenstock Madrid goud

De afgelopen jaren is de Madrid uitgegroeid tot een van de populairste modellen uit de Birkenstock collectie. Zoals u op de foto's kunt zien, is de band voorzien van een gespje waardoor de slipper altijd perfect op maat gemaakt kan worden. Klik op de gewenste kleur voor meer informatie en om direct uw Birkenstock Madrid slipper online te bestellen. Naast de normale Birkenstock Madrid biedt Schoenfashion ook de Birkenstock Madrid EVA aan, gemaakt van rubber.

Birkenstock dames Madrid

Naast de populaire kleur goud, is ook de kleur roze erg in trek. De Madrid serie van Birkenstock scoort goed onder haar fans en is de ideale slipper voor de warme dagen. De slipper is geschikt voor dames en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Heeft u de perfecte Madrid slipper al gevonden?