Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Birkenstock teenslippers

Birkenstock teenslippers Birkenstock staat bekend om haar fijne teenslippers. De teenslippers zien er niet alleen trendy uit, maar lopen ook erg comfortabel. Dit komt doordat alle Birkenstock teenslippers zijn uitgerust met een speciaal ergonomisch voetbed. Hierdoor zijn de schoenen erg geschikt om te wandelen, maar u kunt de slippers eigenlijk met iedere zomerse gelegenheid dragen. De slippers zijn makkelijk te combineren.

Birkenstock teenslippers heren

Birkenstock teenslippers staan erg mooi onder een korte broek of rok, maar komen ook onder een lange broek of zwembroek goed tot hun recht. De slippers staan niet alleen stijlvol, maar lopen ook erg comfortabel door het ergonomische voetbed. De teenslippers zijn verkrijgbaar in vele kleuren, kies bijvoorbeeld voor zwarte of witte slippers. De slippers zijn geschikt voor dames, heren, jongens en meisjes.

Birkenstock teenslippers dames

Zoals hierboven beschreven zijn Birkenstock teenslippers verkrijgbaar voor heren. Echter zijn er ook veel teenslippers van het gerenommeerde merk voor vrouwen. De dames teenslippers zijn enorm populair en u komt ze dan ook overal tegen op warme dagen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en laat uzelf verrassen door het ruime aanbod.