Selecteer op
Klantenservice

Alle Birkenstock productenBirkenstock is het kwaliteitsmerk op het gebied van sandalen en slippers. Echter blijft het hier niet bij, zo bestaat de collectie van Birkenstock verder uit klompen, sneakers en veterschoenen. Birkenstock is wereldwijd bekend om haar kenmerkende voetbed dat terug is te zien in ieder product van Birkenstock. Dit voetbed zorgt voor optimaal loopcomfort. De jarenlange ervaring van Birkenstock zorgt ervoor dat het merk kwaliteit en vakmanschap kan garanderen. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van uw aankoop.

463 artikelen 1 - 80 van 463

Vorige123...6

Er komen geen producten overeen met de selectie.

463 artikelen 1 - 80 van 463

Vorige123...6

Birkenstock online

Schoenfashion heeft een groot assortiment Birkenstocks. Birkenstock teenslippers, slippers, sandalen, veterschoenen, sneakers, klompen en meer. De Birkenstocks hebben verschillende kleuren en modellen en zijn geschikt voor dames, heren en kinderen.


Birkenstock dames

De dames Birkenstocks zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Populaire modellen zijn de Birkenstock Gizeh of Birkenstock Madrid. De Birkenstocks zijn verkrijgbaar in zwart en wit of meer opvallende kleuren als roze en rood. Birkenstocks zijn ideaal voor de warme zomerdagen. Schoenfashion verkoopt naast slippers en sandalen ook klompen, sneakers en veterschoenen voor vrouwen.


Birkenstock heren

Birkenstocks voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. U kunt kiezen uit modellen als de Birkenstock Ramses of Birkenstock Gizeh. Alle Birkenstocks zijn voorzien van een ergonomisch voetbed, wat zorgt voor optimaal comfort. Birkenstocks staan mooi onder een korte of lange broek! U kunt ook kiezen voor een paar fijne sneakers of klompen.


Birkenstock kinderen

Schoenfashion heeft ook een groot assortiment Birkenstocks speciaal voor kinderen. Een populaire kindersandaal is de Birkenstock Rio. Alle kindersandalen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De sandalen zijn lekker stevig, blijven goed zitten en lopen comfortabel.


Op zoek naar een specifiek product? Bekijk dan eens onderstaande Birkenstock producten:
  • Birkenstock slippers
  • Birkenstock sandalen
  • Birkenstock schoenen
  • Birkenstock klompen
  • Birkenstock teenslippers
  • Birkenstock EVA