Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Teva modellen

Teva sandalen zijn in 1982 ontwikkeld door een Amerikaanse natuurgids. De sandalen zijn gemaakt voor avonturiers. Door de antislip zolen en de schokdempende zolen zijn de schoenen perfect voor een wandel- of hikingtocht. Bij het maken van de Teva schoenen wordt met name rekening gehouden met waterbestendigheid, omdat dit een waarde is die voor de ontwikkelaar hoog in het vaandel staat. Schoenen gaan lang mee door de duurzame materialen en de technologieën die zorgen dat de zool niet snel slijt.

Alle Teva modellen

Voor de maatvoering van Teva is het belangrijk om te weten dat men bij wandelschoenen altijd een maat groter neemt. Om je maat te meten kunt u de voet meten. Wanneer u tien milimeter bij deze meting optelt komt u tot uw perfecte maat voor wandelschoenen. De schoenen van Teva zijn behandeld met een speciaal product waardoor er geen nare schoenen aan de luchtjes blijven hangen en zijn gemaakt van duurzame materialen. Wanneer u een schoen van Teva koopt in uw perfecte maat, zal u er lang wandelplezier aan beleven!

Teva dames

De Teva collectie voor dames biedt een ruim assortiment van verschillende modellen aan. Denk hierbij aan een brede collectie sandalen, slippers en sneakers. Met een sandaal of schoen van Teva bent u voorzien van een comfortabele en kwalitatieve schoen waar u heerlijk op kunt wandelen.

Teva heren

De heren collectie bestaat net als de dames collectie voor een groot deel uit sandalen, sneakers en slippers. Deze schoenen en sandalen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en zitten bijzonder comfortabel. Dankzij de verschillende modellen is er voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een veterschoen? Ook dan kunt u bij Teva terecht.

Teva kids

Teva biedt een ideale zomerschoenen collectie voor uw kinderen aan. Bent u op zoek naar een slipper of sandaal waar uw kind lekker op kan wandelen en spelen? Dan bent u bij Teva aan het juiste adres. Door het kwalitatieve voetbed en de stevige zolen zorgen de Teva sandalen voor een ideaal recept voor kinderen in de groei.

Verder bestaat ons assortiment uit: