Levertijd
Korting

Shoesme

Shoesme opent een hele wereld van vrolijke en comfortabele kinderschoenen. De schoenen stemmen zich af op de ontwikkeling van een kindervoet. Zo zijn er al voor de allerjongsten slofjes met gepatenteerde BABY-PROOF noppenzooltjes en zijn er ook hippe sneakers voor jongens en meisjes in alle leeftijden. De eerste stapjes worden met Shoesme gemaakt, in schoenen met designs volgens de laatste mode. Naarmate ze ouder worden kunnen ze gaan rennen, springen en klauteren in de sneakers, flipflops, sandalen en regenlaarzen.

Shoesme schoenen

Shoesme ontwikkelt schoenen voor baby's, peuters, kleuters en kinderen in alle leeftijden. Daarmee blijven ze innovatief en origineel. Eerst BABY-PROOF slofjes en oefenschoenen om te lopen, daarna sneakers om lekker in te kunnen rennen, springen en klimmen en klauteren. De schoenen zijn uniek, stoer, vrolijk en kleurrijk en dat allemaal tegelijk. Verken lekker de buitenwereld, want hoe kan men met deze schoenen aan nu stil blijven zitten? Shoesme heeft een nieuwe visie geworpen op baby- en kinderschoenen en staat voor kwaliteit, innovatie en eerlijke producten, waarbij ze enkel hoogwaardige materialen gebruiken.

Shoesme babyschoenen

De baby schoentjes van Shoesme zien er super trendy uit en zijn ook nog eens goed voor de voetjes van uw kind, wat wilt u nog meer? Ten eerste is er veel variatie in model, kleur en design, zo zit er voor ieder kindje een passend schoentje tussen. Daarnaast zijn de schoentjes gemaakt met als doel om uw kindje te begeleiden bij het leren lopen. Zo zijn er de Flexbaby schoentjes met een extra flexibele zool en zitten de schoentjes heerlijk soepel aan de voetjes. Bekijk de hele collectie baby schoentjes van Shoesme en maak uw kindje blij!

Shoesme sandalen

Wanneer de zonnestralen beginnen te schijnen is het tijd om de teentjes te showen, ook die van uw kindje. Met de sandaaltjes van Shoesme komt dat helemaal goed. De sandalen van het merk hebben namelijk te gekke designs en mooie modellen. Zo zijn er sandaaltjes met en zonder dichte hiel die die voetjes en stabiliteit ondersteunen. Daarnaast zijn alle materialen van hoge kwaliteit en licht waardoor de schoentjes heerlijk soepel lopen en lang mee gaan. Bekijk het aanbod van de Shoesme baby sandaaltjes snel!