-
-
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Romika

Romika is een Duits merk dat opgericht is in 1920 door drie handelaren. Ze zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige pantoffels met een trendy look. Naast pantoffels ontwerpen ze ook schoenen en snowboots. Over het algemeen zijn ze veel bezig met de kwaliteit van hun producten om zo de beste producten af te geven. De schoenen beschikken over een sterke zool die gemaakt zijn met een speciale werkwijze waardoor deze helemaal vormt naar de mal van het voetbed. Bij Romika vindt u footwear welke geschikt is voor zowel dames, heren en kinderen. U vindt hier dan ook uitsluitend producten met een uniek design en hoogwaardige materialen. Ontdek de collectie op Schoenfashion!

Romika Pantoffels Heren

Bij Romika vindt u een ruim assortiment aan pantoffels. Deze zijn geschikt voor zowel dames als heren. Bij Schoenfashion vindt u onder andere de volgende modellen: Pantoffel Romika Men Comfy Cord Black, Pantoffel Romika Men Mokasso 2.0 Felt Grey, Pantoffel Romika Men Felt Navy. De modellen verschillen in gebruik. Zo kunnen sommige zowel binnen als buitenhuis gedragen worden omdat er een stevige zool onder zit, terwijl de ander uitsluitend bedoeld is voor binnen. Door de zachte voering hoeft u niet bang te zijn dat u last krijgt van koude voeten. Met de pantoffels van Romika bent u verzekerd van pantoffels met goede kwaliteit die jarenlang mee gaan.

Romika Slippers

De Romika slippers zijn perfect voor iedere gelegenheid. De slippers bieden optimaal comfort door het zachte voetbed. Vanwege het comfort zijn de slippers perfect om dagelijks te dragen. Draag de stijlvolle Romika slippers tijdens een dagje uit of wandeling in de stad. Geniet van de perfecte combinatie van comfort en stijl met de Romika slippers.