Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Panama Jack Felia

De serie Felia van het Spaanse merk Panama Jack zijn enkellaarzen gericht op de modieuze en stoere vrouw. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en dit merkt u aan zowel de duurzaamheid van de producten als het comfort. De schoenen zijn zeer geschikt voor lange dagen buiten, waarbij u veel loopt met verschillende ondergronden en weersomstandigheden. Al kunt u de schoenen vanwege het modieuze aspect natuurlijk ook dragen wanneer u niet enorme avonturen op de dagplanning hebt staan. Bekijk de prettige schoenen van het merk hieronder!

Felia Panama Jack

Het prettige aan de enkellaarzen en boots van de serie Felia Panama Jack is dat de producten niet alleen stevig en comfortabel zijn, maar ook modieus. Aan de hand van de filters aan de linkerkant kunt u gemakkelijk keuzes maken zodat de schoen voldoet aan al uw wensen, denk hierbij aan de schoenmaat maar ook kleur. Als u op een specifiek product klikt, dan vindt u er meer informatie over.

Panama Jack Dames Felia

De Panama Jack Felia damescollectie is gemaakt van duurzame, kwalitatief goede materialen, zodat de schoenen niet alleen modieus zijn, maar ook nog eens lang meegaan. Naast dat de boots lang meegaan, zijn ze ook comfortabel, zo heeft u nooit meer last van uw voeten. Als u comfortabel en modieus de deur wilt uitgaan, kiest u voor de Panama Jack Felia.