Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Panama Jack Fedro

Het zuid-Europese merk Panama Jack staat bekende om haar kwaliteit en bij de serie Fedro is dit niet anders. De stoere boots voelen prettig aan, waardoor u geen last krijgt van pijnlijke voeten - zelfs niet bij lange wandelingen. Daarnaast zijn de schoenen in deze serie ook waterafstotend en ademend, oftewel geschikt voor allerlei weersomstandigheden.De duurzame productie en materiaalkeuze zorgt niet alleen voor comfort, maar ook voor een schoen die lang mee gaat. Bekijk de serie hieronder en als u meer informatie wilt vinden kunt u klikken op een van de producten.

Fedro Panama Jack

Het maatschappelijke bewuste merk heeft in deze serie gekozen voor verschillende designs en kleuren. Vaak ziet u bij robuuste schoenen dat deze niet modieus zijn, maar bij Panama Jack is dit gelukkig niet het geval. Aan de hand van de filters gemakkelijk de schoen vinden die aan al uw wensen voldoet. Denk hierbij ook aan de schoenmaat waar u naar op zoek bent!

Panama Jack Boots Fedro

Het Spaanse merk Panama Jack staat bekend om zijn maximale kwaliteit en duurzaamheid. De Fedro Boots zijn gemaakt van de beste materialen en zijn uiterst comfortabel. U kunt deze boots gebruiken voor een lange wandeling, maar ze zijn ook zeker geschikt voor alledaags gebruik. Bij schoenfashion kunt u altijd wel een Panama Jack scoren die bij u past!