-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

OluKai slippers

Olukai slippers

Met de slippers van OluKai bent u helemaal klaar voor het zomerseizoen. Olukai slippers beschikken over een voorgevormd voetbed, wat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Zo kunt u gegarandeerd urenlang op de slippers blijven lopen, zonder last te krijgen van uw voeten. Dankzij de mooie vormgeving staan de slippers bovendien erg leuk onder zomeroutfits. Ideaal voor een dagje strand, een wandeling in het park of voor op de camping!

OluKai slippers heren

De slippers van OluKai voor heren geven een zomerse look aan uw outfit. OluKai haalt haar inspiratie uit de Hawaiiaanse cultuur en het design van de slippers is hier dan ook op gebaseerd. Dit betekent concreet dat de collectie bestaat uit dynamische slippers in natuurtinten. OluKai slippers staan bekend om het hoge loop- en draagcomfort en zorgen ervoor dat pijntjes aan de voeten worden geminimaliseerd. Ideaal voor op vakantie, maar ook super handig om thuis te gebruiken.

OluKai dames slippers

Wanneer u op zoek bent naar een goed paar slippers voor dames bent u bij OluKai aan het juiste adres. Het merk produceert slippers op duurzame wijze en haalt inspiratie uit de Hawaiiaanse cultuur. Daarnaast staat OluKai bekend om het uitstekende loop- en draagcomfort. Zo kunt u urenlang ongehinderd lopen op de boulevard of het strand. De slippers zijn zowel thuis als op vakantie ideaal!