Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Havaianas kind

Havaianas kindOp zoek naar een goed paar slippers voor uw kinderen? Dan bent u bij het merk Havaianas aan het juiste adres. De slippers van dit merk zijn wereldbekend vanwege de opvallende opdrukken en de hoge kwaliteit van de slippers. Met de slippers van Havaianas kunnen uw kinderen comfortabel buitenspelen en rondrennen! Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de slippers van dit merk.

Havaianas slippers meisjes

De meisjes slippers van het merk Havaianas zien er bijzonder leuk uit. De slippers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn versierd met verschillende opdrukken. Het merk Havaianas kenmerkt zich om zijn bekende slippers en zijn bekende logo dat altijd op de bandjes van de slippers te vinden is. Ideaal voor op vakantie of tijdens zomerse dagen! Ideaal voor uw kinderen dus.

Havaianas slippers jongens

De jongens slippers van Havaianas zijn heerlijk om te dragen tijdens de warme zomerdagen. Op momenten dat het te warm is om schoenen te dragen, kan uw zoon fijn schakelen naar de Havaianas slippers. De stoere slippers kunnen herkend worden aan het befaamde Braziliaanse logo dat op elke slipper te vinden is. Neem een kijkje in ons assortiment en haal vandaag uw perfecte paar slippers nog in huis.