Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Gevavi

alle producten van Gevavi

Met veel passie maakt Gevavi pantoffels van super kwaliteit. Pantoffels van Gevavi zijn gemaakt van heerlijk zacht schapenvacht. Als u de pantoffels draagt zult u altijd warme voeten hebben tijdens alle omstandigheden. Dit is te danken aan het zorgvuldige ontwerp en het top kwaliteit materiaal van de pantoffels. Daarnaast zijn Gevavi pantoffels ook erg mooi van design, waardoor u ze na het dragen nooit meer uit wilt doen. Ga genieten met de hartstikke comfortabele pantoffels van kwaliteitsmerk Gevavi.

Sloffen Gevavi

De sloffen van Gevavi zijn gemaakt van zacht schapenvacht. Hierdoor zijn de sloffen heerlijk comfortabel. Op Schoenfashion zijn de sloffen van Gevavi beschikbaar in meerdere uitvoeringen, zoals de collectie Torna en Lund. De sloffen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin. In het assortiment heeft Gegavi pantoffels die geschikt zijn voor zowel dames als heren. U vindt dus altijd Gegavi Pantoffels die bij u passen op Schoenfashion!

Gevavi slippers

In het assortiment van Gevavi kunt u nu ook de mooiste slippers vinden voor deze zomer. De slippers zijn licht en zitten heerlijk comfortabel met dank aan het kunstleren voetbed en de brede textiele bandjes. Ontdek de zomer met deze comfortabele slippers.