-
-
Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop Slippers Heren

fitflop heren Ook voor heren heeft FitFlop een assortiment met slippers beschikbaar. Het merk FitFlop kenmerkt zich vanwege de speciale technologieën die het gebruikt bij de productie van diens slippers. Dankzij de speciale zool en het speciale voetbed lopen de slippers van FitFlop extra comfortabel waardoor een stadswandeling of een wandeling aan het strand zonder pijntjes gepaard gaat. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de slippers van FitFlop en de speciale technologieën die FitFlop gebruikt heeft bij de productie van deze heren slippers!

FitFlop heren slippers

Bent u op zoek naar een comfortabele herenslipper? Dan bent u bij FitFlop aan het juiste adres. De FitFlop slipper collectie voor heren bestaat uit verschillende modellen maar allemaal met hetzelfde comfortabele voetbed. Zo zit er voor iedere man een fijne slipper tussen.

FitFlop IQushion

De heren slippers uit de IQushion serie bestaan uit ogenschijnlijke simpele teenslippers. Deze zolen zijn echter gemaakt via de speciale IQushion technologie. De slippers loopt hierdoor extra comfortabel en gaat voor een langere periode mee.

FitFlop Trakk

De FitFlop Trakk serie bestaat uit stoere mannenslippers. Dankzij de hoge zool met Microwobbleboard™ technologie loopt deze slippers bijzonder comfortabel. De brede teenband is verstelbaar voor een fijne pasvorm. Deze stoere slipper is zowel in leer als in neopreen verkrijgbaar.