FitFlop Slippers Dames

Schoenmaat
Type slipper
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

FitFlop Slippers Dames

fitflop heren

De slippers van het merk FitFlop worden wereldwijd gedragen. Dit is ook logisch, de slippers hebben niet alleen een modieus dessin, de slippers zitten ook nog eens bijzonder comfortabel. Dankzij de speciale binnenzool heeft uw voet een extra fijne houding tijdens het wandelen. Hierdoor wordt de druk op uw voeten eerlijk verdeeld en zult u minder last hebben van pijnlijke loopplekken. Ideaal natuurlijk als u een heerlijke stad- of strandwandeling maakt. Speciaal voor de dames heeft FitFlop een extra groot assortiment gecreëerd. Zo zit er voor elke vrouw een leuke FitFlop in onze collectie!

FitFlop dames slippers

Op zoek naar een leuke dames slippers van FitFlop? Zoek dan niet verder! Op deze pagina vindt u een groot en breed assortiment aan FitFlop slippers, speciaal geschikt voor alle dames. De slippers van FitFlop staan bekend om hun grote comfort tijdens het lopen. Zo heeft u nooit meer last van pijnlijke blaren en vervelende pijntjes. Perfect voor in de zomer en op vakantie.

FitFlop IQushion

Deze speciale FitFlop teenslipper serie wordt gekenmerkt door een 'simpel' slipper model. De zool van deze slippers zijn echter gemaakt met de speciale IQushion technologie. Zo zorgt deze slipper voor het comfort dat u van FitFlop gewend bent.

FitFlop LuLu

Deze leuke serie van FitFlop bevat een collectie slippers die kenmerkend zijn voor dit beroemde merk. De hoge zool en de brede teenband zijn bijzonder herkenbaar. Dankzij de speciale Microwobbleboard™ technologie loop je met deze slipper natuurlijk met het comfort dat je van FitFlop kan verwachten!.

FitFlop Cha Cha

De Cha Cha serie van FitFlop is een extra sierlijke variant van de LuLu serie. De Cha Cha kenmerkt zich door opvallende metallic kleuren en franjes op de teenband. Dankzij de hoge zool met de Microwobbleboard™ technologie lopen ook de slippers uit deze serie bijzonder comfortabel.