Geschikt voor
Schoenmaat
Type slipper
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

ECCO slippers

ECCO slippers

Als u aan ECCO denkt, denkt u natuurlijk automatisch aan loopcomfort. Dit is namelijk wat u krijgt als u kiest voor een van de ECCO modellen op Schoenfashion. Hier vindt u een breed assortiment aan schoeisel, zo dus ook de slippers. De slippers zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren en kunnen dus eindeloos gecombineerd worden met uw kledingkast. Neem snel een kijkje op de slipper pagina van ECCO.

ECCO slippers dames

ECCO verkoopt een aantal modellen slippers. De slippers zijn tijdloos en bezitten de comforttechnologiën van ECCO. Zo kunt u zelfs op de warmste dagen lange wandelingen maken. Dit komt namelijk door het extra comfortabele voetenbed die zich aanpast aan uw voet en daarnaast ook een dempende ondersteuning biedt. Door de verstelbare bandjes die veel van de modellen hebben, past deze slipper zelfs bij de smalste voeten.

ECCO slippers heren

De heren slippers van het schoenenmerk ECCO zijn perfect voor de warmere dagen wanneer uw sneakers te warm zijn. Met de slippers van ECCO kunt u maximaal comfort ervaren in de zon. De slippers zijn namelijk voorzien van een zool die de natuurlijke houding van uw voet ondersteunt en hebben extra dempend vermogen. De slippers zijn verkrkijgbaar in de beste materialen, zoals nubuck of glad leer. Neem snel een kijkje in de slipper collectie van ECCO.