Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Ecco MX

Ecco MX

De Ecco MX serie is te herkennen aan sierlijke, stevige designs. De schoenen, zoals sandalen en sneakers, zijn echter ook zeer comfortabel, wat te danken is aan de hoge mate van innovatieve ontwikkeling binnen het merk. De unieke designs combineren een prettige comfort, door strak om uw voet te passen. Dit betekent dat u met plezier wandelingen kunt maken op de schoenen uit de Ecco MX serie, zelfs op de sandalen of sneakers!

Ecco MX M

De schoenen in de Ecco MX serie zijn te herkennen aan een M of een W in de naam. De Ecco MX M staat voor men, wat betekent dat dit de schoenen zijn die geschikt zijn voor de heren. Deze schoenen zijn makkelijk te vinden aan de hand van de filters, zodat u precies de Ecco MX schoen kunt vinden die bij u past. Meer informatie? Klik dan op het product!

Ecco MX W

De Ecco MX W staat dan voor women, oftewel de vrouwen schoenen van het merk. Deze kunt u ook vinden via de filters. De schoenen van het merk zijn zeer populair onder vrouwen vanwege de combinatie van prachtig design met een hoog comfort. Dit betekent dat de schoenen van Ecco ook zeer geschikt zijn om lange dagen op rond te lopen, bijvoorbeeld als u een wandeling wilt maken of naar uw werk!