Type Product
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

ECCO Irving

ECCO instappers heren

In het assortiment van Schoenfashion kunt u de prachtige ECCO Irving vinden. Deze serie bestaat uit verschillende herenschoenen, zoals sneakers en instappers. De comfortabele schoenen staan bekend om hun hoge kwaliteit gecombineerd met een prachtig design waardoor het schoenen zijn die u met plezier elke dag zult dragen. Bekijk het assortiment, kies uw kleur en maat en bestel uw nieuwe schoenen vandaag nog!

ECCO Irving Gore Tex

De schoenen van de Irving serie van ECCO staan bekend om hun kwaliteit, wat komt door een combinatie van kwalitatieve materialen en de innovaties door het merk. Zo staan de schoenen bekend om de Gore Tex-membraan. Dit maakt de schoenen waterdicht terwijl ze nog wel kunnen ademen. Ontdek dit heerlijke comfort nu zelf met een paar Irving schoenen!

ECCO Irving instappers

De ECCO Irving instappers zijn comfortabele schoenen die u snel aan kunt trekken, zodat u zo de deur uit kunt. Het bovenwerk is gemaakt van zacht nubuckleer, waardoor de schoen extra ademt. De zool is bekleed met ECFS, waardoor de luchtcirculatie beter is in de schoen. Laat u verassen door de kwaliteit van deze comfortabele schoenen.