Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd

ECCO Gruuv

ECCO Gruuv

De schoenen van ECCO staan bekend om hun loopcomfort. Dit is natuurlijk geen uitzonder bij de Gruuv collectie van ECCO. Door de innovatieve zool beweegt de schoen perfect mee met uw voet, waardoor lange andelingen uw moeiteloos zullen afgaan. Verder hebben de schoenen hebben een moderne, minimalistische look, waardoor deze schoenen bij velen outfits zullen passen.

ECCO Gruuv W

De ECCO Gruuv collectie is een collectie die bekend staat om de premium kwaliteit. De schoen gaat extra lang mee en is flexibel als het gaat om de soepelheid van de zool. Door de dual-fit binnenzool ervaart u nog meer comfort en deze kan zelfs verwijderd worden voor als u een extra brede pasvorm nodig heeft. Bij deze collectie gaat het natuurlijk om deze zool die flexibel is in beide richtingen. Hierdoor kun je pijn- en moeiteloos de wandelpaden bewandelen.

ECCO Gruuv dames

De Gruuv collectie van ECCO bestaat uit sneakers die gemaakt zijn van leer. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen om er voor te zorgen dat deze collectie premium kwaliteit uit straalt. De dames collectie bestaat uit neutrale ton-sur-ton kleuruitvoeringen, zodat deze passen bij veel outfits uit uw kledingkast. Zo loopt u er naast comfortbale, ook nog fashionable erbij. Neem snel een kijkje in de Gruuv collectie van ECCO.

ECCO Gruuv heren

De Gruuv collectie van ECCO voor heren is speciaal ontworpen voor de mannen die op zoek zijn naar maximaal loopcomfort. De schoenen hebben een simpele en neutrale uitstraling, maar op gebied van innovatie lopen ze voor. De schoenen zijn namelijk voorzien van een Dual-fit binnenzool en de buitenzool is extra flexibel. Neem snel een kijkje in het herenassortiment van de Groove collectie van ECCO.