Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
KortingDe sandalen van Crocs hebben niet alleen een hoge functionaliteit, ze zien er ook nog eens leuk uit! Het merk Crocs creëert al jaren sandalen die de voeten bij het lopen ondersteunen. Zo hebben de sandalen een comfortabel en ondersteunend voetbed, een zeer lichtgewicht en een fijne antisliplaag. Geen verassing dat de Crocs al jarenlang gebruikt worden in banen waar veel lopen een eis is. Nu zijn de Crocs echter ook te koop in moderne en stijlvolle modellen. Zo ziet u er leuk uit en heeft een ondersteunde sandaal aan. Ook ideaal zijn de kindermodellen van dit leuke merk: heerlijk spelen en rennen zonder dat kinderen last krijgen van pijntjes. Kijk snel naar onze selectie sandalen en medische sandalen van het merk Crocs.

Sandalen Crocs

Het wereldbekende merk Crocs produceert unieke en comfortabele sandalen voor dagelijks gebruik. Het unieke en innovatieve Croslite™ materiaal gaat nare geurtjes tegen en laat daarnaast geen strepen achter op de vloer waardoor u deze sandalen ook perfect binnenshuis kunt dragen. De medische Crocs zijn ideaal voor mensen die veel op werk moeten lopen zoals in de zorg. De sandaal ondersteunt uw voeten en loopt daarnaast erg comfortabel.

Crocs sandalen kind

Speciaal voor kinderen heeft Crocs een mooi assortiment sandalen. Vooral voor jonge kinderen is het belangrijk om kwalitatieve sandalen en slippers te dragen. Kinderen in de groei hebben een grote baat aan ondersteuning tijdens het lopen en rennen. Bij Croc bent u daarom voor kinderen aan het juiste adres!

Crocs sandalen dames

De sandalen van het merk Crocs zijn ideaal voor alle dames die op zoek zijn naar comfort. De sandalen geven extra steun aan uw voeten waardoor u langer kunt staan zonder last te krijgen van uw voeten. Hierdoor zijn deze sandalen ideaal voor werk waar u voor een langere tijd achter elkaar moet staan.