Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Open / Gesloten Hiel
Prijs
Levertijd

Birkenstock pantoffels

Birkenstock pantoffels

Wanneer u aan het merk Birkenstock denkt, denkt u al snel aan slippers, voor in de zomer. Maar ook pantoffels zitten in het assortiment van Birkenstock. De pantoffels zijn heerlijk voor in de koudere maanden, om na een lange dag werken of in de ochtend aan de ontbijttafel te dragen. De pantoffels zijn er voor dames en heren, de keuze in modellen en keuze is groot. Zo zit er voor iedereen een heerlijk paar pantoffels tussen, om uw voeten mee te verwennen.

Birkenstock sloffen

Wat is er nu lekkerder dan thuis komen na een lange dag werken en uw schoenen verwisselen voor zachte en warme sloffen? Birkenstock heeft een mooi assortiment met pantoffels die geheel voldoen aan deze, en nog veel meer andere eisen. De sloffen zijn stevig en hebben een prettig voetbed om op te lopen. Daarnaast zijn het instappers waardoor ze gemakkelijk aan en uit gedaan kunnen worden. Zo genieten uw voeten van heerlijk warm schoeisel in huis. Bovendien blijft uw huis schoner doordat uw vuile schoenen in de hal blijven.

Birkenstock Zermatt

De pantoffel Zermatt is de eerste Birkenstock pantoffel met een uitneembaar voetbed. Standaard worden de Pantoffels Zermatt geleverd met het Shearling voetbed. Het Standard voetbed en Soft voetbed kunnen apart besteld worden. Deze stijlvolle en comfortabele pantoffel kent een hoog draagcomfort. Daarnaast biedt een paar pantoffels Zermatt voldoende ondersteuning en grip. Als u eenmaal de pantoffels Zermatt heeft gepast, trekt u deze nooit meer uit!