Type Product
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

AS 98 Airstep

AS 98 schoenen

De Schoenenfabriek is een van de weinige winkels waar u de schoenen van AS '98 in Nederland kunt kopen. Deze schoenen stralen iets bijzonders uit, ieder model heeft een individuele stijl. Klik hieronder op het model dat u wil om deze direct online te kunnen bestellen of lees onderaan deze pagina alles over AS 98.

AS 98 Schoenen

De schoenen van A.S. Airstep '98 zijn vrijwel niet te verkrijgen in Nederland. Gelukkig biedt de Schoenenfabriek juist een uitgebreid assortiment van dit merk, zoals de populaire AS 98 Nero serie! De schoenen hebben een authentieke look en hebben een hoog draagcomfort. De laarzen van het merk zijn veelal stoer en bevatten vaak bijzondere details. Alle schoenen van A.S. Airstep '98 zijn handgemaakt.

A.S. 98 Dames

Bent u op zoek naar iets bijzonders en unieks, dat uw outfit er nét even wat meer uit laat springen? Neem dan snel een kijkje in de collectie damesschoenen van A.S. 98 Airstep. Dit Italiaanse merk focust zich op het creëren van schoenen met een geheel eigen stijl, die geschikt zijn om te dragen door zowel jongeren als ouderen. Benieuwd naar wat A.S. 98 Airstep u kan bieden?

Airstep heren

De herenschoenen van A.S. 98 Airstep zijn van hoge kwaliteit en stuk voor stuk voorzien van een eigen unieke touch. Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid, dus als u op dit moment niet uw nieuwe favoriete schoen ziet kunt u altijd binnenkort nog eens langs komen. Om meer informatie te vinden over een specifieke heren Airstep schoen kunt u op de afbeelding klikken!